Franchisetagare

IAD utbildar inom projektledning, chef och ledarskap, time management och kommunikation. Vi erbjuder också konsulttjänster inom organisationsutveckling och managagement. Vi startade redan 1995 och har en lång referenslista med stora kunder såväl nationellt som internationellt som vi skall bygga vidare på. Vi har kontor i Stockholm, Sverige och Pompano Beach, USA. Vår ambition är att expandera verksamheten både avseende utbud och lokalisering.

till Göteborg, Malmö, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn.

Vill Du arbeta med beprövade och uppskattade kurser, program och tjänster? Är du en entreprenör men vill dra fördelarna av att samarbeta med och vara del av en professionell organisation? Vill Du få utbildning och stöd för Din uppstart och fortsättningsvis?

-Då kanske du är en av våra nya franschisetagare. IAD söker entreprenörer som vill vara med och etablera IAD-kontor i Göteborg, Malmö, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn.

Vi tror att du kommer från utbildnings- eller konsultsektorn och kan förhandla på lägst C-nivå. Du är van att arbeta med sälj och resultatansvar och har erfarenhet av att leda personal. Du hanterar engelska utan ansträngning och har en stabil ekonomisk grund.

Om Du investerar i en framtid med oss så skall vi investera i dig. Vårt bidrag är mycket lång erfarenhet av att driva denna typ av verksamhet och vi kommer att ge dig en gedigen utbildning på området innan du börjar och därefter dagligt stöd i frågor som rör drift, försäljning, ämneskunskap, pedagogik, IT och annat som är förknippat med verksamheten.

Detta är en fantastisk chans att få möjlighet att bygga upp och driva en egen verksamhet med mycket goda vinstmöjligheter.

Om Du är intresserad skriver du ett personligt brev med bifogat CV och sänder direkt till vår VD, Peter Dexner. peter.dexner@iad.se. Frågor besvaras av densamme på mobiltelefon +46-70-727 24 20

Kontakta oss

19