Erfaren utbildnings- och konsult-säljare till IAD Svenska AB, Stockholm

IAD utbildar inom projektledning, chef och ledarskap, time management och kommunikation. Vi erbjuder också konsulttjänster inom organisationsutveckling och managagement. Vi startade redan 1995 och har en lång referenslista med stora kunder såväl nationellt som internationellt som vi skall bygga vidare på. Vi har kontor i Stockholm, Sverige och Pompano Beach, USA. Vår ambition är att expandera verksamheten både avseende utbud och lokalisering.

Erfaren utbildnings- och konsultsäljare till IAD Svenska AB, Stockholm

med ansvar för att nyutveckla affärer och förvalta relationerna med befintliga kunder. Du ansvarar för lokala säljbesök, offerter, mässor och andra säljaktiviteter innefattande hela vårt utbildningsprogram och tjänsteutbud. Arbetet är självständigt med frihet, ansvar och mycket stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vår företagskultur är professionell, nytänkande, dynamisk, högpresterande och hälsomedvetet. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka både din egen och verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer

  • Fem års erfarenhet av tjänsteförsäljning med dokumenterat goda försäljningsresultat
  • Perfekt svenska och engelska och i tal och skrift
  • MS Office kunskap
  • Akademisk examen
  • Vana att förhandla på C-nivå

Egenskaper

Kreativ, målstyrd, självgående, strukturerad, uthållig, positiv grundsyn, hög EQ.

Känner Du igen dig vill vi att Du sänder ett mail med bifogat CV till vår VD Peter Dexner, peter.dexner@iad.se . Har du frågor är Du välkommer att ringa +46-70-727 24 20

Kontakta oss

 

18